header-seizoenkaartcampagne.jpg

Veelgestelde vragen

Seizoenkaart 2022-2023

Ik ben seizoenkaarthouder, maar ik heb geen mail ontvangen. Klopt dat?
Waarschijnlijk heb jij bij jouw e-mailvoorkeuren niet aangevinkt dat wij contact met je op mogen nemen over kaartverkoop. Jij kan in jouw Heracles Account de e-mailvoorkeuren doorgeven. Nog geen Heracles Account? Klik hier om te registreren. Bovendien dien jij je Heracles Account te koppelen aan jouw relatienummer? Weten hoe dat moet? Klik dan hier.
Zijn de prijzen door degradatie naar de Keuken Kampioen Divisie ook omlaag gegaan?
De prijzen van de seizoenkaarten zijn verlaagd ten opzichte van de voorgaande seizoenen. De degradatie naar de Keuken Kampioen Divisie is hiervan een oorzaak, maar de prijsverlaging is ook een gevolg van het besluit om wederom niet mee te gaan met de algemene prijsontwikkelingen. De inflatie willen wij – net zoals in de afgelopen drie seizoenen - niet doorberekenen naar onze achterban, waardoor de prijzen nu goedkoper worden dan voorheen.
Wat zijn de prijzen voor een seizoenkaart voor 2022-2023 bij Heracles Almelo?
De prijzen zijn voor 2022-2023 verlaagd! Voor kinderen (geboren na 1 juli 2010) is een seizoenkaart al te verkrijgen vanaf €75,-. Voor de oudere jeugd (geboren tussen 1 juli 2005 & 30 juni 2010) heb je al vanaf €100,- een seizoenkaart. Ook in de 60+ categorie (geboren voor 1 juli 1962) is een seizoenkaart al voor €100,- te verkrijgen. Een seizoenkaart tegen reguliere tarieven is al te verkrijgen vanaf €159,-. Een prijsoverzicht vind je op heracles.nl/seizoenkaart.
Vanaf wanneer kan ik mijn seizoenkaart verlengen of bestellen?
Op vrijdag 27 mei, 10.00 uur, is de seizoenkaartverlenging gestart. Het is mogelijk tot en met maandag 13 juni om jouw huidige seizoenkaart te verlengen. Daarna vallen alle niet verlengde stoelen vrij en is het vanaf woensdag 15 juni tot en met vrijdag 17 juni mogelijk om te verhuizen in het stadion. Op zaterdag 18 juni start de reguliere verkoopperiode!
Tot wanneer kan ik mijn seizoenkaart verlengen?
Op vrijdag 27 mei, 10.00 uur, is de seizoenkaartverlenging gestart. Het is mogelijk tot en met maandag 13 juni om jouw huidige seizoenkaart te verlengen. Daarna vallen alle niet verlengde stoelen vrij en is het vanaf woensdag 15 juni tot en met vrijdag 17 juni mogelijk om te verhuizen in het stadion. Op zaterdag 18 juni start de reguliere verkoopperiode!
Krijg ik een nieuwe pas als ik heb verlengd?
Ja! Alle seizoenkaarthouders die nu verlengen óf aanschaffen krijgen voor aanvang van het nieuwe seizoen een nieuwe hardcard. Hierover ontvang je in de voorbereiding op het nieuwe seizoen meer informatie wanneer deze worden verstuurd. Seizoenkaarthouders voor drie jaar hebben vorig seizoen al een speciale pas voor drie seizoen gekregen. Bij hen wordt het nieuwe abonnement op de huidige hardcard geactiveerd.
Wanneer ontvang ik de nieuwe pas?
Je ontvangt de pas ruim voor de eerste thuiswedstrijd. Seizoenkaarthouders voor drie jaar hebben vorig seizoen al een speciale pas voor drie seizoen gekregen. Bij hen wordt het nieuwe abonnement op de huidige hardcard geactiveerd.
Ik ben een seizoenkaarthouder voor drie jaar (2021-2024). Wat moet ik doen?
Niks! Je hoeft tijdens de seizoenkaartverlenging helemaal niets te doen. Jouw plekje heb je namelijk vorig seizoen al voor drie seizoenen vastgelegd tot en met het seizoen 2023-2024. De tegemoetkoming over het seizoen 2021-2022 ontvang jij in de vorm van een €50,- betaalkaart die je kan gebruiken voor de catering in de omloop van het stadion. Zie hierover meer informatie op heracles.nl/tegemoetkoming
Moet ik mijn seizoenkaart in een keer betalen?
Zoals je van ons mag verwachten, denken wij graag mee als het gaat om de verlenging van jouw seizoenkaart. Uiteraard is het mogelijk om via iDeal de betaling van jouw seizoenkaart direct te voldoen, maar ook bestaat de mogelijkheid om ook dit seizoen te kiezen voor een eenmalig incasso of om de seizoenkaart in vier termijnen te betalen.
Ik heb nu geen seizoenkaart. Kan ik er dan ook één aanschaffen?
Ja, ook als je geen seizoenkaart hebt kun je er direct één kopen. Je kiest de tribune waarop je plaats wilt nemen en vervolgens kies je één van de beschikbare stoelen. Alle stoelen van seizoenkaarthouders van 2021-2022 blijven tot en met 13 juni gereserveerd voor hen om te verlengen. In de verhuisperiode kun je altijd verhuizen naar één van de vrijgevallen plekken.
Ik wil graag verhuizen in het stadion. Hoe kan dat?
Neem contact op via ticketing@heracles.nl, bel met 0546-817070 of kom langs in de FanServiceShop. We gaan het voor je regelen. Tot en met 13 juni zijn alle stoelen voor seizoenkaarthouders van het afgelopen seizoen gereserveerd. In de verhuisperiode kunnen alle seizoenkaarthouders die voor 13 juni een nieuwe seizoenkaart hebben besteld of verlengd verhuizen naar stoelen die na 13 juni zijn vrijgevallen. Hiervoor worden tot en met 17 juni geen kosten in rekening gebracht.
Kan ik mijn seizoenkaart ook in de FanServiceShop verlengen of bestellen?
Het makkelijkste is om je seizoenkaart online te bestellen. Lukt dat niet of wil je liever geholpen worden door een van onze medewerkers? Je bent van harte welkom in onze FanServiceShop.

Veelgestelde vragen

Andere vragen?

Staat jouw vraag er niet tussen?
We hebben geprobeerd van tevoren zo goed mogelijk in te schatten welke vragen gesteld zouden worden. Maar we zullen ongetwijfeld nog wat vragen vergeten zijn te beantwoorden. We vullen deze FAQ daarom geregeld aan. Staat je vraag hier nog niet tussen? Stel hem gerust via ticketing@heracles.nl of neem telefonisch contact op via 0546-817070