gevoelvaneredivisie.jpg
foundation-3-.jpg

Doneer extra aan de Heracles Foundation

Heracles Almelo wil met de Heracles Foundation haar maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen in onze regio. Dit doen we door het opzetten en/of ondersteunen van tal van projecten en activiteiten op het gebied van kansengelijkheid, sociale verbondenheid, laaggeletterdheid en vitaliteit.

Doneer extra aan de Heracles Foundation bij de aanschaf van jouw seizoenkaart en draag bij aan haar maatschappelijke impact! Dat doe je door in de winkelmand de extra checkbox aan te vinken. Je kan ervoor kiezen om €5,-, €10,- of €20,- te doneren. Het te doneren bedrag wordt automatisch toegevoegd aan je bestelling.

Op een later moment vragen wij aan onze seizoenkaarthouders naar welke bestemming het opgehaalde bedrag zou moeten gaan.

Ga terug naar heracles.nl/seizoenkaart

De vier pijlers

foundation-4-.jpg

Kansengelijkheid

Wij streven naar gelijke kansen voor iedereen in en rondom Almelo. Iedereen zou evenveel kans moeten hebben op een toekomst. Dit doen wij door het aanbieden van projecten, zoals Heracles Werkt. Bekijk hieronder de video voor een korte impressie van het project.

foundation-1-.jpg

Sociale verbondenheid

Met de kracht van Heracles Almelo, onze spelers en ons stadion streven wij naar het geven van een warme en veilige omgeving waarin iedereen samenkomt. Wij bieden onder andere het project ‘Goldstars Heracles’ aan om mannen (55+) en vrouwen (45+) de kans te geven om te werken aan hun sociale verbondenheid. Bekijk hieronder de video voor een korte impressie van het project.

lucas-scoor-een-boek.png

Laaggeletterdheid

Wij zetten ons in voor jongeren in en rondom Almelo met als doel om de kennis over de Nederlandse taal te vergroten. Wij zijn aanwezig op scholen in onze regio om samen met de bibliotheken van zeven omliggende gemeenten het project ‘Scoor een Boek’ aan te bieden. Bekijk hieronder de promotievideo van het project 'Scoor een Boek'.

foundation-2-.jpg

Vitaliteit

Wij ondersteunen mensen zowel fysiek als mentaal en streven ernaar om iedereen in en rondom Almelo aan te sporen tot een gezonde lichaam en geest. Dit doen wij onder andere door het organiseren van de jaarlijkse G-sportdag. Bekijk hieronder de video voor een korte impressie van deze dag.